Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Att bo vid havet eller bo vid havet det är frågan! Här är fastigheten som ligger på allra första parkett. Närmre havet går inte att bo och dessutom i charmigt fiskeläge. Sundvikstranden 27 är en trevlig 1½-plansvilla om 190 kvm välskött boyta belägen på ca 1000 kvm tomt. Förutom bostaden finns dubbelgarage, förråd och växthus. Absoluta a-läge med utsikt över havet och Ven.

Interiör

Ända nere vid vattnet på absolut bästa läge ligger denna traditionella och välplanerade 1½-plansvilla. Villan uppfördes 1976 och är sedan dess väl underhållen.

Planlösningen är praktisk och rymlig. De 190 kvm är fördelade på 4 sovrum, matsal, vardagsrum, kök, grovkök, allrum och 2 badrum.

Till fastigheten finns också dubbelgarage med isolerat förråd, växthus och ytterligare förråd.

Stor välkomnande entré med klinkergolv och trappa som leder upp till ovanvåningen.

Rakt fram från hallen ligger köket som är rymligt med matplats för 6 personer, ljus inredning med bra förvaring.

Till vänster ligger det vackra vardagsrummet och matsalen. Här är ligger vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt. Flertalet fönster mot havet.

Till höger från hallen ligger badrummet, 2 sovrum och klädkammare.

Vidare på nedervåningen finns också ett praktiskt grovkök med ingång från trädgården.

Ovanvåningen är öppen och ljus med stor kupa för utsikten skull, allrum, 2 sovrum, badrum och klädkammare. Här finns möjlighet att göra fler sovrum om så önskas.

Läget är helt underbart på första parkett. Full utsikt över havet och Ven.

Utförda renoveringar på fastigheten:
2002 delvis nya fönster
2006 renovering av badrum ovanvåning
2008 nytt kök, nya innerdörrar och ny luft/luft-värmepump
2012 Trägavlarna byta till Sibirisk lärk, nya stuprör och hängrännor
2015 Yttertak tvättat och behandlat
2016 lättare renovering av dusch ovanvåning.

Bredband Telia 24 mbit, 239kr/mån

Tomten kommer att styckas och infart kommer läggas som servitut för delas med denna fastighet. Förhandsbesked har skickat in till Landskrona kommun för byggnation på den övre delen av tomten.

Badrum

Helkaklat badrum på nedervåningen med dusch, badkar, tvättställ, wc och bidé. Golvvärme.
Duschrum på ovanvåningen med tvättställ, dusch och wc.

Kök

Köket är rymligt med ljus inredning från Swenova och mörkbetsat golv. Maskinell utrustning med kyl och frys Electrolux, diskmaskin Electrolux, spishäll Electrolux, ugn Electrolux, mikrovågsugn Samsung och fläkt från Franke.

Byggnad

Byggnadstyp: 1½-plansvilla
Byggår: 1976
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2 och 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Zandapannor
Utv. plåtarbete: Koppar och Plåt
Uppvärmning: Direkt EL samt Luft/luft- värmepump
Ventilation: Självdrag, mekanisk frånluft

Övriga byggnader

Dubbelgarage med isolerat förråd, förråd och växthus.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 4 personer i hushållet.

Uppvärming: 22 500 kr/år
VA: 3 000 kr/år
Renhållning: 2 112 kr/år
Samfällighet/väg: 2 093 kr/år
Totalt: 29 705 kr/år

Fastighet

Fastighetsbeteckning: Del av Sundvik 2:1
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 4 507 000 kr
Taxeringsvärde (byggnad): 1 738 000 kr
Taxeringsår: 2015
Pantbrev: 6 375 000 kr
VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/Gemensamhetsanläggning/Servitut: Andel i samfällighet/GA: Nedra Glumslöv GA:4, GA:14, samfälligheterna innefattar väg och belysning.

Närområde

Allmänt

Sundvikstranden är ett härligt fiskeläge beläget i Glumslöv mellan Landskrona och Helsingborg. Glumslöv är enligt många en av södra Sveriges vackraste platser. Med panormautsikt över hela Öresund och böljande landskap förstår man varför.

Glumslövsbackar är det många som har hört talas om. Därifrån kan du vid klar sikt se nästan hela Öresundsregionen med Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron i söder, ön Ven, samt Helsingborg och Helsingör i norr.

Bada i havet, promenera i naturreservat, vistas i vacker slottsmiljö, gå på hamnkrogen och samtidigt bo på pendlingsavstånd till Skånes större städer gör att Glumslöv är en attraktiv villaförort mitt emellan Landskrona och Helsingborg. I Glumslöv finns allt du önskar, såsom förskola, skola, bibliotek och matbutik. Tryggt och enkelt för alla.

Dessutom har Glumslöv goda förbindelser med alla städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Du tar dig snabbt och enkelt dit med Pågatåg eller buss.

Ytterligare information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån lantmäteriet. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.
UNDERSÖKNINGSPLIKT ETC: Säljaren samt fastighetsmäklaren uppmanar köpare/spekulanter att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en auktoriserad besiktningsman. För ytterligare information kring undersökningsplikten eller annat som kan vara av särskilt intresse såsom förfarande kring budgivning, hur du mäter bostaden, regler kring flyttstädning samt distinktionen mellan fast och lös egendom, energideklaration etc., uppmanas spekulanten att kontakta mäklaren som förser er med muntlig information samt skriftlig information i form av informationsblad.
DRIFTSKOSTNADER: Driftskostnader som anges kan vara antingen verklig förbrukning för det specifika objektet alternativt schablonmässiga uppskattningar. Schablonmässiga uppskattningar förekommer enbart då man inte kunnat få fram verkliga kostnader.
ÖVRIGA KOSTNADER: Vid fastighetsköp betalar köparen 1,5% på köpeskillingen i lagfartskostnad (stämpelskatt) samt kostnaden för eventuellt uttagande av nya pantbrev som är 2% på pantbrevsbeloppet.
BUDGIVNING: Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken köpare eller säljare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att fastighetsmäklaren i normalfallet löpande redovisar högsta budet till säljare och övriga budgivare. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren fattar inga egna beslut i fråga om försäljningen, det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare är skyldig att vidarebefordra samtliga bud och meddelanden till säljaren som inkommer innan köpeavtal har undertecknats. Avsteg från den öppna budgivningen kan göras på säljarens inrådan om villkorade bud inkommer. Detta kan bland annat innebära att spekulanter/budgivare inte får reda på alla bud som läggs.
BOENDEKOSTNADSKALKYL: Köpare/spekulanter har rätt att i god tid före köpet få en individuell boendekostnadskalkyl upprättad om så önskas. Köpare/spekulanter uppmanas att kontakta fastighetsmäklaren för att få denna kalkyl upprättad.
ÖVRIGT: Köparen uppmanas även att efter tillträdet, för egen säkerhet samt i försäkringssyfte byta lås då antal nycklar inte alltid kan garanteras.
När du varit på visning godkänner du att Våningen & Villan eller tredje part kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller email på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Ansvarig mäklare

Porträtt av Emma Stenkvist

Emma Stenkvist
0708- 405287
Reg. Fastighetsmäklare
Kontakta via e-post
Boka fri värdering

Finansiering

Dokument

Följ oss på