MALMÖ HÖLLVIKEN SVEDALA 040-98 11 77 | LUND 046-12 11 77 | HELSINGBORG 042-400 89 80 | INFO@VANINGEN.SE

Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Helsingborg

Här sitter våra mäklare i Helsingborg

Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Öresundsregionen. I Helsingborg har vi ett modernt kontor beläget på Karlsgatan 12.

 

Många av våra kunder är rekommendationer från tidigare nöjda kunder. Det är ett tydligt bevis på att våra affärsmodell är uppskattad och framgångsrik. Vi har ett unikt koncept där du tillsammans med din mäklare skräddarsyr bostadsaffären. Du får alltid välja till två mervärden utöver det ”vanliga” innehållet. Det kan exempelvis vara flyttstädning eller homestyling. Det är du som väljer och vi som säljer. Vårt motto är ju förstås att du ska få din bostad såld till bästa möjliga pris samtidigt som försäljningen ska vara så enkel och problemfri som möjligt.

 

Vi får bostäder sålda i Helsingborg

 

I Helsingborg förmedlar vi villor och bostadsrätter i alla stadsdelar. Exempelvis Dalhem, Eskilsminne, Fredriksdal, Gustavslund, Husensjö, Högaborg, Mariastaden, Miatorp, Norr, Olympia, Ramlös, Råå, Rosengården, Slottshöjden, Stattena, Söder, Tågaborg och Ättekulla.

 

Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering av din bostad! Kontakta en av våra smäklare i Helsingborg på 042-400 89 80 eller maila till info@vaningen.se. Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling. Vi får bostäder sålda!

 

 

Tel: 042-400 89 80
Karlsgatan 12
252 24 Helsingborg

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på