Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Lediga tjänster

Marknadsassistent, Malmö HK

Vi söker nu en snabbtänkt och kreativ marknadsassistent. Du blir en i teamet av vår inhouse-byrå där du får arbeta kreativt med grafisk produktion av marknadsmaterial som annonser, prospekt, broschyrer, kampanjer, reklamblad m.m. I arbetet ingår även digital produktion av banners, nyhetsbrev, inlägg/annonser på sociala medier etc.

 

Vi söker en driven person med god kommunikativ förmåga både i tal och skrift samt kunskaper inom marknadsföring. I vår bransch är det högt tempo och ”snabba puckar” du måste därför ha en god initiativförmåga och erfarenhet av att jobba strukturellt med god förmåga till split vision! Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med digitala kanaler och grundläggande kunskaper inom Photoshop och InDesign.

 

Du är van vid att arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har ett naturligt driv och har god förmåga att driva samt arbeta med flera event och projekt parallellt.

 

Krav för tjänsten:

 • Indesign
 • Photoshop
 • Digital produktion av enklare banners
 • Sociala annonser

Meriterande men inga krav:

 • Adwords
 • Sökordsoptimering (SEO)
 • Google analytics
 • Rörlig media
 • Intresse/erfarenhet av bostadsbranschen

   

Är du vår blivande marknadsassistent?

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev och löneanspråk snarast möjligt till Johan Linde, VD på e-post: johan@vaningen.se

 

Teamchef, Malmö HK

Nu söker vi dig som har några bra mäklarår i bagaget och som är reda att utvecklas och ta nästa kliv i karriären. Ta chansen att bli teamchef vid vårt huvudkontor i Malmö!

 

Hos oss jobbar du sida vid sida med kreativa inredare och marknadsförare så att du kan fokusera på kundrelationer och affärer. Med en framgångsrik affärsmodell i bagaget kommer du att kunna erbjuda marknaden en unik mäklartjänst som fokuserar på mervärde.

 

Utöver ditt eget kreativa mäkleri kommer du att få förmånen att jobba med coachning och stöttning av ett dynamiskt mäklarteam som förmedlar både våningar och villor.

 

Vi erbjuder fördelaktiga lönevillkor och en intern ledarskapsutbildning. Vidare får du jobba på ett modernt kontor med eget kundcenter och marknadsavdelning in-house. Din vilja att utvecklas sätter vi i första rummet!

 

Ansökan görs genom ett mail till markus@vaningen.se eller via LinkedIn.

 

Observera att du bör vara registrerad fastighetsmäklare för att vara aktuell för den här rollen.
Fastighetsmäklare, Stockholm Kungsholmen

Våningen & Villan äntrar Stockholmsscenen och vårt första kontor i huvudstaden öppnar på Kungsholmen. Nu söker vi både erfarna mäklare samt nyutexaminerade och dig som snart är färdigutbildad.

 

Hos oss jobbar du sida vid sida med kreativa inredare och marknadsförare så att du kan fokusera på kundrelationer och affärer. Med en framgångsrik affärsmodell i bagaget kommer du att kunna erbjuda marknaden i Stockholm en helt ny mäklartjänst som fokuserar på mervärde.

 

Våningen & Villan låter dig jobba utan gränser och ta de uppdrag du vill ha. För dig med behörighet finns också möjlighet att arbeta med t.ex. kommersiella fastigheter.

 

Vi erbjuder personligt mentorskap, ett nyrenoverat kontor och alla verktyg som behövs för att lyckas i den moderna mäklarbranschen. Goda utvecklingsmöjligheter och fördelaktiga lönevillkor ser vi som självklarheter.

 

Ansökan görs genom ett mail till markus@vaningen.se eller via LinkedIn.
Fastighetsmäklare, övriga orter

Vi är alltid i behov av duktiga fastighetsmäklare!

 

Skicka gärna din spontanansökan till markus@vaningen.se

Givetvis behandlas din ansökan heltt konfidentiellt. 

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på