Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Industrial Corner - urban living i Malmö

Nu säljer vi 54 unika bostadsrätter som byggs i vädertålig och stabil betongstomme där vackert schatterad tegel omsluter hemmen i Sorgenfris outskirts.

 

Moderna hem med glasade entrédörrar mot entrébalkonger och innergården som lockar med uteplatser genom skiftande årstider. Industrialism med tydliga inslag av råbetong där bauhausinspirerade badmiljöer och kök skapar ett supermodernt tänk.

 

Inramad egen gårdsspegel med servicestation för cyklar samt tillgång till bilpool när andan faller på och har du behov av garageplats hyrs den till förmånlig månadspeng i granngaraget. Egna tvättmöjligheter i varje våning, lokal i entréplan som omfamnas av bokalerna för de kreativa som bor och verkar på samma plats. Det andas nytänk och framtid.

 

Ett arkitektoniskt mästerverk signerat av Marius Lorentzen, präglad av industrialismens forna glansdagar. City fast på Sorgenfri med framtiden för sina fötter! Det här kommer ligga bra till, riktigt bra!  

 

 Inflyttning sommaren 2018.

 

Prisexempel
1:or från 795 000 kr, 2:or från 1 195 000 kr, 2:a/bokal från 1 495 000 kr, 3:or från 2 295 000 kr.

 

 

 

 

Försäljning och information:

Emma Stålhammar

emma.stalhammar@vaningen.se
0707-53 48 00

 

 

Bilagor

_______________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Följ oss på