Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Nyproduktion

Drömmer du om ett helt nytt boende? Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm.

Vi är regionens största förmedlare av nyproduktion. Vi har därför en egen avdelning som arbetar dedikerat med enbart nyproducerade bostäder, både villor och bostadsrätter.

 

Vi förmedlar JMs nyproduktioner med marknadens kanske allra bästa lägen och med branschens nöjdaste kunder år efter år. Givetvis förmedlar vi också andra spännande, nya bostäder åt bland annat Peab, Obos, SkåneVärden m.fl. - alltid på bra lägen. Läs mer om våra olika projekt och områden i Skånes fagra landskap och kustremsor och kom ihåg att vi gärna guidar dig i ditt val och lyssnar till hur just du drömmer om hur ett nytt hem ska se ut.

Vår nyproduktionsavdelning består av registrerade och kunniga fastighetsmäklare som är experter på just nyproducerade bostäder. De guidar och hjälper dig genom hela bostadsaffären på ett strukturerat och tryggt sätt. När du köper via Våningen & Villan har vi också ett fördelaktigt helhetspaket som tar dig hela vägen från ditt nuvarande boende till ett helt nytt hem. Fråga oss om vårt FÖRMÅNSPAKET. Bekvämt, heltäckande och tryggt.


Du har visionerna - vi ser möjligheterna. Välkommen till oss på Nybyggt!

Följ oss på