Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Norrköping

Norrköping

Drottninggatan 4, 602 24 Norrköping
011–461 00 00
info@vaningen.se

Vi får bostäder sålda i Norrköping

Mäklarkontoret i Norrköping är vårt första kontor utanför Skånes gränser. Sedan starten 1998 har Våningen & Villan blivit en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö och sydvästra Skåne och nu är det alltså dags att ta framgångsreceptet till Östergötland och Norrköping.

På Norrköpingskontoret arbetar erfarna mäklare. De kan sin stad och har många lyckade försäljningar bakom sig. Du som vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan göra det med tryggheten från lokala professionella fastighetsmäklare.

Vår kontorschef heter Roger Buske. Med flera utmärkelser från Norrköping, däribland ”årets mäklare” är vi säkra på att både köpare och säljare kommer att vara i trygga händer hos Våningen & Villan.

 

Du väljer - vi säljer!

När du säljer bostad med oss får du alltid välja två mervärden som ska ingå i din bostadsaffär. Kanske väljer du flyttstädning och homesstyling, eller så väljer du att maximera räckvidden och satsar på Digital Deluxe och tidningsannonser.

Vårt unika koncept har gett oss många nöjda kunder, och vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vi vill att du som säljare ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Att vi gör säljprocessen enkel och bekymmersfri ser vi som en självklarhet. Tänk inte på bostadsaffären, den tar vi hand om.

 

Din lokala mäklare i Norrköping

Fiskeby, Pryssgården, Enebymo, Himmelstalund, Haga, Ingelsta, Lagerlunda, Herstadberg, Slottshagen, Händelö, Butängen, Marielund, Saltängen, Nordantill, Östantill, Gamla Staden, Berget, Kneippen, Ektorp, Sarkullen, Söderstaden, Klingsberg, Ljura, Oxelbergen, Vilbergen, Skarphagen, Klockaretorpet, Vrinnevi, Navestad, Hageby, Smedby, Brannestad, Rambodal, Styrstad, Ljunga, Risängen, Lindö, Sylten och Händelö. Vi förmedlar bostäder, våningar och villor i hela Norrköping med omnejd.

 

Kostnadsfri värdering är en självklarhet

Kontakta våra fastighetsmäklare i Norrköping på 011–461 00 00 eller maila till info@vaningen.se Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

 

Läs mer om att sälja bostad här. Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Norrköping.

Våra fastighetsmäklare

Daryoush Delfi
Daryoush Delfi
Kontorschef Nyköping
Reg. Fastighetsmäklare
0720-23 56 88
Kontakta mig via mail
Claudia Hamington
Säljcoach
Reg. Fastighetsmäklare
0704-44 39 72
Kontakta mig via mail
Claudia Hamington
Roger Buske
Reg. Fastighetsmäklare
0704–80 72 81
Kontakta mig via mail
Roger Buske

VÅRT KUNDCENTER

Ulrika Elmstedt
Ulrika Elmstedt
Koordinator
0706-08 16 35
Kontakta mig via mail

Följ oss på